onsdag 16 oktober 2013

Paleo mossaka

 
4 personer
800g köttfärs
2 burkar krossade tomater
1 Aubergin
1 Zucchini
2 dl Kokosmjölk
4 vitlöksklyftor
1 gullök
Oregano
Basilika
Olivolja
Havssalt och svartpeppar

*Sätt ugnen på 175 grader.
*Fräs på köttfärsen och vitlöken i olivolja.
*Häll på tomatkross, passerade tomater och kokosmjölken, smaka av med salt,
peppar, oregano och basilka. Koka ihop i ca 10 min.
*Skiva aubergin och zucchini i ca 5mm tjocka skivor, varva köttfärssås, auberginoch
zucchiniskivor som när man gör lasagne. Avsluta med ett varv med köttfärssås
toppaden.
*Ställ mitt i ugnen ca 50-60 min.

Låt den stå i ca 5 minuter innan du servera den med en god sallad med olivolja
och balsamvinäger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar