onsdag 16 oktober 2013

Färsbiffar med spenat och champinjoner

4 personer
800g Blandfärs eller ren fläskfärs
2 ägg
100g Spenat fryst
4 Champinjoner
1 Gullök
2 Vitlöksklyftor
1 dl Kokosmjölk
Kokosfett
Spiskummin
Chiliflakes
Havssalt och Peppar

*Sätt på ugnen på 175C.
*Tina spenaten.
*Hacka champinjonen, gula löken och vitlöken fint och låt det få lite färg i en panna med kokosfett.
*Blanda ner det i färsen och blanda i ägg, spenat, kokosmjölk och alla kryddor. Rör ihop allt till en bra smet och har du tid låt den stå en1/2 timme eller så.
*Forma dem och stek biffarna i smör eller kokosfett, kör klart dom i ugnen på 175°C i ca 10-15
minuter.

Servera med avokado sallad eller varför inte rostade grönsaker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar