800 g torsk
50 g Norrmejerier Smör
2 dl crème fraiche
1–2 msk tomatpuré
Salt
Peppar
Dill
ätt ugnen på 175°.
Skär paprikan i strimlor och lägg i botten på en ugnsfast form. Klicka över Norrmejerier Smör.
Skär torsken i portionsbitar och fördela över paprikabädden. Stek i ugnen i 15 minuter.
Tag ut och bred på crème fraiche blandat med tomatpuré. Smaka av med salt och peppar.
Stek klart i ugnen ca 15 minuter eller tills fisken är genomkokt.
Klipp över rikligt med dill.
Servera med kokt potatis.
Skär paprikan i strimlor och lägg i botten på en ugnsfast form. Klicka över Norrmejerier Smör.
Skär torsken i portionsbitar och fördela över paprikabädden. Stek i ugnen i 15 minuter.
Tag ut och bred på crème fraiche blandat med tomatpuré. Smaka av med salt och peppar.
Stek klart i ugnen ca 15 minuter eller tills fisken är genomkokt.
Klipp över rikligt med dill.
Servera med kokt potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar